2010-11-30
 10:14:33

wouldn't have done it last year

Sitter på mate lektionen och har tråkigt. Dqani snackar med anja om träning, emma jobbar på flitigt ocj jag har gjort klart dagensplanering. Svenska lektionen var as random dani skicka ett brev timm Mike. Rotch, Anja till Hollie Chit, Emma till Mike Ock och jag till Dam Pare. Puss Melica
2010-11-29
 22:26:38

Advent naglar

Har precis målat naglarna

Så här blev resultatet ;)



Nu ska jag bara städa lite i köket och sen ska jag sova:9

Godnatt

Puss



2010-11-29
 17:50:14

I want to be around what is opposite to you

Hej!

emma var tbx i skolan igen! YAY
Inget speciellt hände egentligen.Vi spela nåt uber lame fotum energi spel på fysiken. Tråkigt. Sen har jag varit påen rask promenad med anja,hängt tvättenoch läst hela kapitlet om islam för so provet som är på torsdag. Det som vi har prov på är mer än en tredjedel av boken! Möh.

Nu ska jag laga mat, blir pannkakor tror jag, gott och enkelt.

2010-11-28
 22:50:19

Like new

hej

Sorry att man inte blogga igår,men det wth typinga läsare såwhats the difference?

Idagär det första advent. gud vad tiden har gått snabbt. hela dagen har jag meckat med en julklapp, men mina "ingredienser" tog som sagt slut så nu måste jag köpa mer -__- Ibland är det lite jobbigt att vara perfektionist. Jag har också varit hos Anja för lite advent mys, Mycket folk och Dani var också där. Nu har man fått lite julstämning. :) När Dani behövde dra för att baka med sin lillasyster så åkte jag och Anja pulka. :P Kul att fortfarande vara barn :D

Imorgon har jag sovmorgon.Fett skönt.

Men nu ska jag sova

Puss

2010-11-26
 20:10:44

Silence is my friend

Hej Ja du idag är det fredag men det känns inte alls som det. Jag har varit lite emomuppig idag med tyvärr. Jag kan inte göra så mkt åt det bara låta det försvinna. Är hemma hos mormor och morfar nu och kira mår tyvärr inte så bra. Vet inte vad det är hon är bara lite hängig :( Fredagsmys är nte planerat och veckan har gått alldeles för fort. Det är obehagligt. Ska göra någonting som inte slösar bort min tid. Glad mel kommer tbx över helgen förhoppningsvis. Sorry Anja och Daniela :P Puss
2010-11-25
 20:10:37

It should have made me smile, but on a day like this it just didn't work.

Tjaaaaaaaa
Gymnasiemässa idag. . . . . . . . . .
asså jag orkar inte skriva idag. Sorry. jag har varit lite av en tjockdödbebis idag. Faktiskt. Det beskrivermitt humör.

Goodbajs,

2010-11-24
 19:56:58

Further than ever

P.S Jag lyckades simma 3km! haha russin när man kom upp ;)

Puss

2010-11-24
 19:54:50

I came through thunder, the cold, wind, the rain and the snow

Hej bloggen................ . ..

Idag har varit ganska lugn, fick tbx biologiprovet vilket hade gått bra :) Sen så reparerade dom idrottssalen så då gick jag jag och anja till stadshuset i snöstormen (man var tvungen)


<3 nu officiellt årets lucia :) <3 <3 <3


på vägen dit ;D

och sen så var det lunch, svenska då vi blev totalt överraskad med bullar och julmust från vår svenskalärare :)nice! sen franskadär vigick igenom ännu ett prov. 2 poäng från MVG men aja ;) Sen så var alla döda på So:n så vi fick sluta 35 minuter tudugare. Nice gånger två!

Annars har jag bara läst kapitlet om Judendom och tittat på TV och varit på facebook. Imorgon är det ju också gymnasiemässa :)

Nu ska jag rita och städa.

Puss








2010-11-23
 16:08:36

Leave everything behind and plunge into the water

Hej skolan var ganska dålig.Käste ingentingoch det var bara kör träning och några betedde sig som totalaidioter och jag var 3 centimeter från att få damp. Jag och Dani drog till Dagslivs för de sålde godis för 10kr kilot. Jag köpte för 1 kr ;) Sen var det kör igen och sen var det träslöjd som gick ganska dåligt som vanligt. Sen så handlade jag frukt och grönsaker på Vi och sen så var det engelska. Jag fick gå hem i den iskalla blåsande vädret och lyckades både med att tappa mina skolböcker som jag höll i handen (hade ingen väska) och halka brutalt på ett övergångställe -__- Nu ska jag simma.Orkar inte åka till eriksdalsbadet så jag tror jag simmar i 25 meters polen på Kronebergsbadet. Ska försöka simma 3km men jag vet inte om jag orkar. Det tar väldigt lång tid också. Vi får se.

Men nu måstejag dra annarskommer jag äta middag klockan 9!

Puss

2010-11-22
 22:17:36

What does it mean, when it comes to me in my dream?

Ok den här frågan har plågat mig hela dagen. I förrgår så vakna jag med texten och melodin: Our house in the middle of.... sen kom jag inte ihåg mer. Jag glömde det senare men innan jag gick och la mig så kom jag på och sökte texten på youtube. Då kom det den här låten. Den är tydligen väldigt känd och är från 80-talet. Men hur fick jag den i mitt huvud??



Så låten har varit fastklistrad i min hjärna hela dagen. Idag var chill och imorgonen är det även mer chill med läsdag och luciatåg.

Undrar vilken bok jag ska ta med??

Puss

2010-11-21
 20:35:57

Song of the day


I Like it- Enrique Iglesias

Puss

2010-11-21
 19:37:01

Decisions, decisions



eller


?

jag tror jag tar första men jag gillar den andra också...

Puss

2010-11-21
 18:11:39

Dags att börja

hej

Idag fyller Emma <3 år!! Grattis, men jag kan inte träffa henne för hon är i Göteborg:( Men hon kommer tbx imorn :) Och det är mormors födelsedag också :) jag har dekorerat mormors tårta idag  och nästa helg ska jag göra emmas ;D Kommer bli proffs snart ;)

Men tillsammans är jag och julia proffs på att dekorera tårtor,se bara nedan ;) jks



Nu ska jag ändra blogg design. Alla kan väl gissa temat men det är bara 5 veckor dit!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss

2010-11-20
 18:32:47

I'm amazed

Hej!! Just nu är jag hemma hos mormor och morfar. De har ingen. Dator så jag skriver från mobilen. Harry Potter var sååååååååååååååååååå grym!!!! Sekunden den sluta så ville jag se om den. Det var den bästa harry potter filmen av alla! Kika in på juliabergholm.blogg.se förn lite bilder. Idag har jag lagat mormors wasa skepp modell och pysslat med något litee speciellt.. En träning för en sak som jag ska ge I julklapp till någon. Måste säga att resultat blev perfekt och jag är skit nöjd :D Puss
2010-11-19
 18:11:52

All tied up

Hej

Nu gör jag mig iordning till HP !! Har köpt slips med Dani idag ^^
Jag köpte också lite saker på Panduro och köpte mormors födelsedags present. Jagoch Dani fikade oxå såklart på Espresso House.
Idag var en ganska kul dag. haha idrotten idag var folkdans..

Men nu måste jag föna håret, sminka mig och om jag hinner, måla naglarna.



nerd and proud of it :P

Puss

2010-11-18
 23:46:07

Do you wanna be on TOP!?

Hej

Nu är jag och Anja här och vi är crazy som vanligt. På en torsdag. Vi har gjort mexiakanskt, gjort jordgubbsmousse (behövde prova:D) och valt ut kläder ur min garderob till Anja att ha imorn.... och jag har provat... en handsydd balklänning....som jag vägra ta av mig. Vi har dansat, pratat- tjejsnack, skrattat och jag har varit über geek och fått hyper anfall (nära gråt av lycka ;) ) när vi såg på Behind the scenes Harry potter Del 1 på Kanal 5.

Skolan var bra :D

överseriösa anja..


<3

Nu ska vi sova, men först måste vi diska -__-

Puss

 och Anja såklart <3
2010-11-18
 09:02:04

Inside out

det var bara tills igår kväll när jag skulle sova som jag insåg attn jag hade gått med tröjan ut och in hela dagen. Fail i morgon stressen.
2010-11-17
 21:40:56

Prioritera

Guuuuud vilken moder dag!

Det första med dagen var att jag vakna för att Kira gnäller.Menjag kände att nåt var fel.Det var förljust och mitt alarm borde ha ringt. Så jag stiger ur sängen för att se vad klockan är på mobilen. 8.39!!! Jag hade 5 minuter tills jag behövde gå från skolan! Så jag satte på mig random kläder, satte i linserna, hällde upp mat till kira och tryckte ner sportkläder i min vogue väska. hann inte duscha eller borsta tänderna så då tar man bara lite parfym och peppermint tuggummi och ingen märker;)...not. Sen rasta jag kira och tog bussen till skolan. Det andra som mötte mig var såklart biologiprovet. Jättekul! Det är knäpptyst och såklart kurrar min mage brutalt. Skitlänge och högt. Pinsamt. Frukosten är väldigt viktig för mig så utan den så är jag zombie. Men skollunchen smakade bleh.

Tur att Vi finns i närheten!

Jag har varit hungrig hela dagen och varit abdullah på min bästavän så dagen räknas inte som de topp tio ;)

Men med mat i magen och en 2 timmars promenad med bästavän har dagen blivit mycket bättre.

HARRY POTTER I ÖVERMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss

2010-11-16
 20:28:33

One day you will understand, one day....

Franska provet var det svåraste provet i franska någonsin. Läsförståelsen var ju helt omöjlig. Annars har jag lyckats hindra alla mina träslöjds"kamrater" från att jobba och .......nej ingenting mer. På svenskan så kolla vi på This is England, jättebra så här långt, ååååh älskar dialekten. På hemspråk fortsatte jag att läsa Animal Farm, den är verkligen jättebra, och den väcker massa tankar- inom människovärlden som girghet, makt och lögner. Jag har pluggat biologi för provet är ju imorgon. Hoppas det går bra :S  Nu tar jag en paus från plugg, sen blir det mer anteckningar och häften som jag kollar igenom.

Det här va fett stört idag. Jag visste inte om jag fick skratta men det sluta med att jag och Emma fick total skrattattack. Vi skulle till slöjden när en lärare kommer. Hon var tydligen rastvakt och tyckte det var tråkigt att hon hade ingenting att göra. Då sa Måns att skåpen hade gjort illa honom (sant) så hon gick fram till skåpen och räckte fram fingret.
- Du ska inte göra folk illa sa jag. Hur många gånger måste jag säga det? Vi har ju pratat om det här. säger läraren.
-Det var kanten som gjorde illa mig, säger Måns
Läraren kliver närmareskåpen och säger:
- Passa dig kant, annars kan du blir nedslipad!

Grejen är att hon är så otroligt allvarlig och det är nästan som att hon inte skämtar utan är sinnessjuk istället.
Hon sa massa andra saker men jag kommer inte riktigt ihåg :D

Puss

2010-11-15
 22:16:39

Hello,hello. Goodbye, goodbye

hej och hejdå.Klockan är tio. Jag är trött och har lite värk i huvudet efter en och en halvtimmes plugg med franska och nervsystemet. Mööööööööööööh

Jag ska ta bort sminket, gå ut med Kira och sen zzzzzzova.
Sorry för en abdullah tråkigt inlägg men a,sorry.

Idag har jag sökt jobb på Panduro men det gick inte bra. Jag behövde vara arton annars skulle de inte ens tänka på att anställa mig.



Saknar Thailand och värmen :(

Puss,

2010-11-14
 18:55:17

Fars Dag



Hej!

pappa har varit här och ätit lunch och fika hemma hos mig. Jag gjorde lite italienskt :P Pappa har hjälpt mig med franskan och jag har läst hela 3 kapitel med pappa som rättar så jag blev helt hes! haha fail. Men han har också hjälpt mig med att lära mig hur jag ska skriva ett CV. Så det ska jag göra nu :) Imorgon om det funkar så kanske jag åker till stan och letar jobb! Jag måste verkligen! Så tänkte satsa på Panduro eller Subway eller nåt cafe.


satte det här på väggen vid matbordet. Murgrönan är tagen från balkongen....

Puss

2010-11-13
 21:30:57

Awwwwwwwwwww

VARNING: Dampmusik i början.

Om bara jag bara inte var allergisk så skulle jag vilja ha en <3
Anja me :P

Puss

2010-11-13
 13:05:54

How did you get my number?

Guud vilken tur jag har haft!

Jag var ute med Kira, lyssnar på radio och läser min biologi bok samtidigt (vi tjejer kan ju göra flera saker samtidigt :P)  Helt plötsligt ringer min mobil men jag känner inte igen nummret. Jag svara och det är en kille som säger att jag har tappat min plånbok :O Jag tänkte:nej du måste ha ringt fel, för det har jag inte gjort. Han säger att den tillhör en viss melica och jag säger att det är jag.. Han jobbade på pappas deli och hade hittat den utanför. SÅ jag vänder om och går till pappas och hämtar den.Han var jättesnäll och jag är såååå glad att det fortfarande finns ärliga människor på den här jorden. Tack! Iaf jag undrar bara,det stog ju mitt namn på kort och så,men hur kunde han hitta mitt nummer liksom? Jag sökte påmitt namn på google men det blev inte ens en träff. :S

Sen så grävde jag in i min ficka och hittade 40 kr? 2 tjugolappar men en hade rivets i halv i en perfekt rak linje i mitten? Kan man sätta ihop den med tejp och den "gills" fortfarande? Annars gör det ju inget, det är ju bara en tjugo:P



Till lunch gräddade jag pannkakor med min egen jamie oliver pannkaks stekpanna som mamma köpte till mig. Jag har blivit lite av en pannkas expert ^^



Puss







2010-11-12
 17:16:08

Resolved

Hej!:D

Klockan är typ fem och nu ska jag städa :) yay men det är faktiskt inte så painigt. Lyssna bara på musik medans man dammsuger och sen så ser man det snygga resultat efter! Efter det ska jag gå och handla och sen blir det kanske lite biologi läsning, TV, skrivbordsstädning och annat pyssel. Jag modrade igår kväll på SO inlämningen så nu har jag skickat den till henne och kan bara vänta tills jag får betyget :S Idag hade vi matteprovdet gick sådär, jag misstolka sista frågan och kunde inte klura ut näst sista frågan :( Men jag fick tillbaka högstadie grejsimojs matte tävlingen.Jag fick 8 poäng så jag är skit nöjd, bara en poäng till så skulle jag åka vidare till nästa stadie i tävlingen.. :8 Men det gör inget, fortfarande glad :D,det var lite av en förbättring jämfört med förra årets 0.5 poäng ;)


tänkte kanske köpa lite kola, det är ju fredag ! :P

Söta Emma den här sommaren. Imorgon ska vi på stan och jag ska köpa rhinstones till mobilen, kanske söka jobb?

Puss

2010-11-11
 18:48:12

Om man har ingenting bättre att göra




Puss

2010-11-11
 13:11:45

Lucky charms

Nu är jag hemma..åh vad skönt att ha rast på längsta dagen någonsin! Jag bloggar inte igen tills sent på kvällen eftersom när jag kommer hem så ska jag göra klart So:n, göra lite matte tal och eventuellt plugga franska och läsa hela kapitlet om nervsystemet. Yay. Men jag har mina tur örhängen så idag blir säkert lite bättre (är redan)

Aja jättetråkigt inlägg

Men jag slänger in någon bild för att göra den roligare


lite suddiga men... söta anja och emma :)


veckans naglar:P


flätan jag gjorde på Anjaidag ;P

Puss

2010-11-10
 21:13:16

I'm sorry if I'm not always smiling, but sometimes it isn't easy



Leave Out All the Rest-Linkin Park

Mina känslor just nu. Första meningarna är till dig.Du vet vem du är. Känns ibland som du är den enda som kommer bry dig.
2010-11-09
 19:57:02

Emoday

Åååh emodag idag -__-

Blä idag var jag på dåligt humör hela dagen. Stackars alla andra. Matteprov/tävling i tvåtimmar direkt på morgonen och sen var det franska (fick reda på att vi har prov om en vecka), hemma, träslöjd och hemspråk. På träslöjden var jag så abdullah på allt att jag var 1 millimeter från att kasta hela mitt arbete som jag har jobbat på i flera månader i papperskorgen, tända eld på den, sen kasta ut den i snökaoset, låta den bli överkörd av några bilar, sen spränga den i luften och sedan gräva ner det som blev kvar 100m under marken.Lite överdrivet men det var typ min plan. Med lite övertalning från andra så fixade jag det med låtsasträ:S egentligen vet jag att alla tycker mitt projekt är fett fult (vilket det är) så jag vet inte varför de tänkte tvinga mig att behålla det....

Annars har jag gjort 2 frågor på matten....(pluggar lite mer efter detta inlägg...) och gått ut i snön med Kira på en härlig promenad.  (trots minus grader...)

Aja vegetarisk nacho mexikansk gjorde jag till middag..

-__-
 Hoppas imorgon är bättre

Puss

2010-11-08
 19:52:40

Copy cat..

Dagens humör: Glad men samtidigt väldigt irriterad med ego tankar.
Dagens mående: Jag är frisk.
Dagens borde: skriva klart So:n......
Dagens frisyr: utsläppt, just nu i en knut.
Dagens klädsel: Jeans, linne och3/4 munkjacka.
Dagens planer: Gå ut med Kira, plugga och leta efter saker jag kan smycka mobilen med.
Dagens vill ha: Att livet var enklare
Dagens längtan: Jul, det är en sådan bra stämning.
Dagens fundering: Var ska jag köpa runstenar, rosor och rosetter för att smycka min mobil?
Dagens beroende: Att kolla på youtube för att se hur man pimpar mobilen.
Dagens tråkigaste: Att veta att jag har både träslöjd och hemspråk imorgon...aaaaaahhhh
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Just a dream-Nelly

Puss

2010-11-07
 21:42:17

EMA

Hej kollar på EMA, just nu uppträder Rihanna.Shakira tyckte jag var bra men Katy Perry tyckte jag sjöng falskt,iaf i början. Och Rihanna är väl helt ok. Men ingen sjunger som på CD,......förutom Shakira......

Aja nu ska jag inte bedöma och skriva recensioner om EMA.

Puss

2010-11-07
 11:05:31

Plans

Hej

Nu ska jag:

  • Borsta tänderna, bädda sängen..tråkigt
  • Måla naglarna
  • Gå ut med Kira till VI
  • Handla mat
  • ? Träffa Anja?
  • Åka till mormor och morfar och lämna Kira och äta middag där

Puss

2010-11-07
 11:00:36

Part 2


Flyplatsen i Tratt


Från solstolen


Sol nedgång


Mer drinks:P


Min pannacotta dessert. Mamma tycker jag borde driva en mat blogg istället.


Grudge girl


hahaha epic fail.


Melica livädd att bli överkörd av mopeden bakom.


sista dagen :(


<3

Puss

2010-11-06
 18:39:26

It is written in the stars

Gjorde So men kom bort mig lite och hamnade på gymnasieval sidor.
Jag har tänkt att gå natural science på Kungsholmens.

Jag måste jobba järnet för att  komma in men det är det väl värt?
Intagningspoängen är 295.........

Läste några recensioner och det här är vad jag kom fram till:

  • Lokalerna är as fina, men trapporna är jobbiga att gå i.
  • Jag måste slita som ett djur för att få MVG
  • Bra kompisar och man har faktiskt ett liv utanför skolan
  • Maten är bläääääääääää
  • Internationella är typ bättre än svenska-tydligen skaden svenska sektionen vara lite snobbig
  • Kompisar kommer lite från överallt, tex. väster om stan och söder.
  • Bra undervisning med varierande inlärningsmetoder och bra lärare
  • Man kommer aldrig vara bäst i klassen någonsin igen typ.
  • Min engelska kommer aldrig försvinna om jag går här ,bra om jag vill studera utomlands
  • Bra blandning med folk från olika ställen i världen-intressant :)
  • Många klubbar och program och massa aktiviteter och tävlingar
  • Alla är välkomna (så länge man har bra betyg...:S)
  • Minnesvärd gymnasietid-jättekul
  • Man lär sig as mycket som man kan ha nytta av senare i livet.
  • Bra stämning
  • Jätte nära!
  • Amerikanskt inspirerad-märks vid tex.Halloween och jul.. :D
  • Pratas engelska på lektioner men svenska med kompisar
  • Alla är studiemotiverade och peppar varandra
  • Jag känner igen skoledagogiken med Australien....
  • Gäller att passa in :S :S:S (det ska jag ändra på:P)
  • Plugga här -> bli smart-> få ett bra jobb -->lev lyckligt ;)  (tagen från en recension)
  • EN SUPER DUPER BRA SKOLA
  • Det är respekt att gå på KG ;)

Det finns såklart dåliga sidor, men det passar mig på ett sätt och dåliga saker finns det på alla gymnasium.

Men nu måste jag fortsätta jobba på So:n annars kommer jag aldrig komma in ;)

Puss

 

2010-11-06
 16:38:05

Vem äter en hel burk majs?

Det gör jag....weird . Min fika.

Igårsånörda jag och Julia brutalt och såg hela ettan och halv tvåan.sen blev viför trötta och såg resten av filmen imorse,det var jättekul att se dig Julia <3 Sen så har vi bäddat sängarna... och gått tillfridehmsplanmed Kira. Tänkte fråga om de hade jobb på Muffin Bakery men ångrade mig i sista sekund och fortsatte att gå hem.


slingor >.<



Hela dagen har flugit förbi och Emmas mammas ord ekar i mitt huvud......

Nu måste jag verkligen jobba på So:n.

Puss

2010-11-05
 19:47:31

Revenge of the nerds



HAhahahahaa!

Iaf,Nu är Julia här, vi har ätit middag (pasta ofcourse!) ochnu ska vi dra till dvd butiken och hyra de 3 första harry potter filmerna. It's time to geek!!!

Puss
2010-11-04
 18:57:33

So new but yet so familiar

hej nu försöker jag blogga med  mobilen igen.   hoppas det går lite bättre idag än förut..... idag har jag slingat håret!! jag har alltid tyckt om slingorna man får på somrarna så då är det väl lika bra att få ha det året om? jag vet inte om vera läser det här men tack för igår. det var kul att träffa alla! emma och anja sov över hos mig och sen var det bara den otroligt lätta uppgiften att väcka dom imorse. man är inte världens mest populära när man är deras personliga alarm. annars har jag bara varit med mormorn och jobbat på den ångestladdade so inlämningen.
2010-11-03
 18:21:28

Anything but school





Det här hittar man när man försöker att undvika skolarbete. Vår So lärare gav ju oss värsta uppsatsen över lovet -__-

Jag vet inte om de här klippen är roliga egentligen men jag sitter här och skrattar i min ensamhet, Jag har varit ensam för länge nu, efter 10 timmar på ett flygplan helt själv kräver jag sällskap. Tur att man ska till Vera ikväll och träffa tjejerna <3

Det sista klippet vet jag inte om den är fake eller inte....

Gud vad det är kallt i lägenheten. Jag dööööör. Jag skakar.  

Aja nu ska jag ta en varm dusch

Puss

2010-11-03
 17:03:05

It's amazing how time flies by,I wonder where you are now.

Kolla igenom gamla mail, seriöst det var så kul. Det roligaste var väl när jag läste några emails som jag och min pojkvän i 5:an skrev till varandra <3 haha fett pinsam men seriös man var!! Jag trodde typ att jag skulle gifta mig med honom!! haha

Bivi på sätt och vis också.... han var fett gullig, gjorde sötaste födelsedagskortet när jag fyllde år och köpte lindt choklad <3 <3 <3



Puss


2010-11-03
 16:16:00

Now it works, so enjoy the show part 1




Gratis popcorn på Bangkoks flyplats, och mentos för 5kr. Thailand var redan en hit!


hotellet


lycklig resenär har precis kommit till himlen. Sekunder efter bilden togs så somna jag.....


Happy hour!


Vattnet var fett varmt, typ 27 grader :D


naglar plus utsikt från solstolen. I satt on my ass all day long.Inte kontigt att man bara blev brun på framsidan....


vilda orkideer på hotellet.


Frukost


Dragonfly


bananblomma :P fin va?


Högt uppe på en elefant....


Badstund med en elefant...


Snart ramlar man av...


Hahaha mamma där bak!! En gång gick hela jag under vatten :P



Hjälper mamma upp...


Fovvo bild :D

Puss

2010-11-02
 20:43:46

In my own little bubble sså jag kamn intre aaaa

,hej alla jag fösökern blo gga från mobilen menn det går ju lagiom bra..... iaf imorse landade jag på arlanda efter en tio ti mmars flygning alldeles själv. som tur var så var planet ganska tomt på sina hålln så jag fick en hel rad till mig själv. jag  somna på direkten och vaknade bara tills flygvärdinnan väckte mig till frukost... sen så har jag meckat med mobilen varit med kira packa och träffa anja.  det är synd att semestern är slut men det är kuk att se kompisarhna. de gör det värt att bo i denna kalla land. asså jag kan inte rätta det jag skriver och jag vet inte hur jag  ska få komma tecken.. det är inte kuk att se kompisarna. det  är kul.