2010-10-31
 13:46:10

You can't be scared here

Hej

Idag är det som sagt halloween men man får liksom noll halloween känsla när man är i thailand.. det är som att fira jul i Australien. Funkar helt enkelt inte.

Iaf idag har jag mest spelat pingis med mamma, vi var på vår härliga massage- jätteskönt och hela jag var hal som en tvål eftersom jag var insmord med så mkt olja. Det har tyvärr inte varit så soligt idag- men det gjorde inget eftersom jag har typ aldrig varit så här brun lol no stress. Klockan är typ åtta, jag och mamma tänker ta någon drink i baren- palla att äta middag, man äter så mkt ändå....

Jag har också tagit ett bad och fortsatt läsa på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann . Den är jätterolig och den är ALDRIG ALDRIG tråkig, inte som min förra bok.



Måste bara tillägga :vem döper sitt barn till Jonas när man heter Jonasson i efternamn? Typ som "Hej jag heter Sven Svensson eller Anders Andersson...."

HAPPY HALLOWEEN alla!!!!! Hoppas ni har en förskräckligt rolig kväll!! dåligt skämt.

Puss



2010-10-30
 11:29:34

Don't improvise, read what is on the menu.

Hej

Blåsig dag här i Thailand. Hade ju som sagt bestämt att gå på yogan men jag låg där i sängen och tänkte att den var säkert inställd för det blåste så mycket.. och den var typ det.

Så allt jag har gjort idag är läsa, bada i poolen, ätit och solat som en galning- vilket ledde till trötta ögon, en blöt handduk, övervikt och en bränd melica.

Det ylar när det blåser nu, det är helt sjukt.

Iaf jag har tagit en dusch nu, ansiktet gör lite ont trots att jag satte på solkräm 3 gånger....
Snart ska jag och mamma ta en promenad i byn :) 

O ja, jag failade så grovt idag. Jag skulle beställa vår lunch. Jag tog en skink smörgås och mamma skulle ha fried rice med räkor. Med det här fried ricet kunde man välja mellan shrimp, pork eller chicken. Så jag går fram o ba: Hej en fried rice med prawns (ett annat namn typ för räkor- men mer som större räkor) Men såklart när vi väl får maten har han tagit pork- för det var det han trodde jag sa... Och mamma hatar griskött så de får göra om. Pork? Prawns? när dom inte är så bra på engelska så kan det ju bli lite fel... :( :( asså thailändare är så snälla och nutte.

Aja thats it. Och tack för kommentarerna- fortsätt, det är så kul att läsa! <3

Puss

2010-10-29
 12:18:38

A close encounter

Hej, andra inlägget för idag..

Idag vakna jag lite senare, hade tänkt gå på yoga paset som är varje morgon kl. 8 men jag missade såklart den- jag får gör det imorgon istället.

Frukost buffen var wonderful. Sen så solade jag och mamam i en halv timme innan vi blev upphämtade av elefantturs bolaget. Vi skulle nämligen rida elefanter i 2 timmar och simma med en ^^!!!

Vi hade världen snällaste thailänska guide som kunde knappt någon engelska förutom svaret till enkla turist frågor som: Hur gammal är elefanten?

Aja han var fett skön och vi red runt där i djungeln i typ en timme. Det var så många fjärilar överallt, och på vår tur såg vi massa gummi träd där de samlade savet. Det var fett coolt. Aja den roligaste delen var när vi bytte om till simkläder och fick rida barbacka på elefantens rygg. GUD VAD DET VAR ROLIGT !! iaf, vi gick in i vattnet och då ordade ledaren elfanten att tex. dyka eller vända sig på sidan etc. En gång gick vi nästan helt under vatten hahah asså jag skratta typ konstant. Men det var nog för att mamma höll på att ramla av hela tiden :P Asså det var ju för att hon satt längst bak och elefanten var så "tjock" att mamma fick ha bena i typ spagat :P Haha asså det såg så kul ut och det fanns en kille som tog massa bilder på oss som jag kan lägga upp senare när kameran och datorn funkar ihop tillslut.

Sen så torkade vi av oss och sen fick jag turen att få sitt längst fram där guiden satt och vara vid huvudet och rida barbacka. Det var så mysigt!! Elefanten var fett bivi, den var täckt av tjocka hårstrån (tänk er inte en mammut) och hon var 35 år gammal. ååå vad söt den var!! När turen slutatde såg vi en bebis elefant, snacka om söt!!! Och så såg jag dessutom världens konstigaste blandning, tänl dig en blandning av en labrador och en tax. Den var gul men kortare än en labrador och hade världens tax ben som var as små.....
Det finns massa gatuhundar här :(

Efter har vi solat, läst, ätit lunch, och jag har lyckats simma 250m, yeah semester motion!

Nu ska jag dra och njuta av happy hour,
Tack alla som lyckats läsa så här långt. <3 kärlek till er

Puss




2010-10-29
 11:55:09

Have I come to heaven?

Hej hej,

Sorry att jag inte blogga igår men jag läste typ hela kvällen och sen var det försent. Aja jag har det nice här på hotellet. Igår så vakna man och gick till världens mest fantastiska och underbaraste frukost buffe med pannkakor, bacon and eggs, yoghurt, juice och tusentals sorters bröd och bakverk.  Det regnade så efter frukost så tog vi en promenad i byn här under paraplyt. Dom hade jätte roliga skyltar där dom failar med engelska.... När det slutatde regna så solade vi och badade och åt lunch vilket blev någon fisk wrap (haha allt man gör är jäsa och äta... ) sen så gick vi till spa stället på hotellet och fick våran massage. Vi trodde det skulle vara rygg massage så vi tog på oss rockar trots att dom hade ställt fram någon mysko pyjamas. Men sen insåg vi snabbt att vi borde ha tagt på oss pyjamasen för det var kropps massage a la Thailand (Thai massage) japp så dom vred poch vände och ställde kroppen i alla olika sorters mysko ställningar, dom gjorde lite hår massage, det skulle de flesta som läser detta tycka om, asså seriöst min rygg och fingrar knäcktes ofta..... och nu har mamma typ ont i knäet. fail. Men det var skönt det också. Sen så boka vi in oss igen på söndag nu med rygg massage.

Efter det så tog vi en drink på happy hour och sen bytte vi om till lite finare kläder och åt middagen som var inkluderat i vår paket. Det här placet är det bästa stället att gå till om man vill gå upp i vikt ;)
Det var tre rätters..... snap. Så det blev först ministrone soppa som entree, kyckling ricotta pasta till huvudrätt och coccos och caramel glacerad crembrulee med exotisk frukt till dessert. :O

Som sagt har jag lääääääääääääääääääääääääääst.

Det var igår men jag skriver ett till inlägg så det inte blir för mkt text om idag.

Puss


2010-10-27
 14:40:59

At peace

Hej hej

OMG nu är jag i Thailand på hotellet och så har jag fått internet så yeah... :D

Det är jättefint här. Det är as fuktigt och varmt men blåser lite lätt. Nu är det kväll och jag sitter här med en gigantisk turban på huvudet och badrock. Har nämligen varit lite av en Anja och tagit ett härligt bad. (badkaret) Vi kom till hotellet cirka halv 12 och det första jag gjorde var byta om till bikini och lägga mig i solstolen. Jag hade inte sovit någonting på resan eftersom min "granne" knockade mig oavbrutet nån gång precis när jag skulle somna -__-. de var typ som om hon fick spasmer eller nåt.. Så sekunden jag la mig ner lyckades jag somna och jag sov typ i 1½ timme... utan solkräm :P Sen så har jag bara suttit där i den där stolen hela dagen, beställde en Club sandwhich till lunch vid typ halv tre och sen så var det happy hour vid fem tiden och då fick man två drinkar för priset av en. Så jag drack nästan upp 2 hela mango tango, dom var fett söta. (både utseende och smak..) Jag har ritat, fotat och somnat flera gånger om i solen.

Ja jag är fortfarande lite trött så jag ska gå och lägga mig snart (typ vid åtta). Hoppas dom har kvar den där pannkaks kocken (jag vill ha pannkakor till frukost!!)

Skulle ladda över bilder men det funkar inte för någon konstig anledning så jag får helt enkelt prova igen imorgon eller så kan jag göra ett inlägg med 3000 bilder senare när jag kommit hem.....

Jag är inte direkt den mest tekniska i bunten så ja vet inte vad jag kan göra för att rädda problemet...

Puss


2010-10-26
 10:37:15

To a better place

Hejdå,

Jag kommer blogga i Thailand.Har vaxat, duschat, målat naglarna etc.
Nu ska jag locka håret.

Och Kan Jang har gjort mirakel, jag är inte sjuk längre!!!

Puss

2010-10-25
 17:08:50

Varför just idag?????

Man ska åka imorgon. Och så vaknar man mitt i natten med ont i halsen. HUR LYCKAS MAN BLI SJUK DAGEN INNAN MAN SKA ÅKA PÅ SEMESTER??????????

I en desperat försök att bli frisk har jag druckit typ 4 glasjuice (c-vitamin) och varit på apoteket och köpt Kang Jang och bafucin.



JAG SKA BLI FRISK (men det e lite svårt) har dessutom feber :( :(

Morgonen sög- hade ont ihalsen var skitsur för jag var sjuk o ba: Jag ska våldsam handling den där svordom personen som smitta mig!!! !>:-(

jaja shit happens. Men iaf jag plugga på morgonen och sen skulle jag till skolan och så hittar jag inte mina nycklar. Jag får panik och kollar igenom varje byxficka,jacka och väska. Men dom är såklart inte där.Då ringer jag tillmormoroch morfar,jag kanske hade glömt dom i jackan som jag lämnade kvar där. Såklart hade jag gjort det. Så då var de så snälla att de åkte och lämnade nycklarna här hemma och skjutsade mig till skolan. Men jag kom en halvtimme försent :S aja på slutet av dagen var det fysikprov bara för mig:P Men jag hade ju pluggat ganska modrigt så det gick bra:D

Sen så har jag kollat på topmodel, fikat med mig själv och använt min nya.............................

MOBIL!!!!!

Japp jag köpte en ny mobil igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är stenålderns tegelsten borta!!!!!!!

Jag har köpt samma som emma :P:D Men röd. I luv it <3 <3 <3

Puss från en glad men sjuk

2010-10-24
 13:44:35

Nördat lagom

aaaah ny har jag nördat efter lisabth dahl necessärer (tack anja för namnet! <3) Men anjas necessär e typ slut och det finns andra men man måste köpa på internet och butikerna som säljer lisabeth dahl verkar väldigt bohembuddha.
Möh.


Det regnar konstant och imorse när jag gick ut med kira så vägrade hon gå längre. Jag har jobbat tillräckligt med reportaget nu och allt jag vill göra är stänga av datorn.

bye

Puss

 

2010-10-24
 12:03:34

Help

Nån som kan hjälpa mig!?

Asså jag vill ladda ner lite musik  till min ipod fån en CD.

Problemet är:

  • Jag har inte en CD öppnare på min dator.
  • Jag har inte iTunes
  • Datorn som jag har iTunes på har ett virus.
  • Jag har alla mina låtar på min iPod men om jag syncar den för att få nya låtar kommer jag att förlora allt. (tror jag)

Ja stön.....får lösa det på något sätt.Har googlat lite på det men jag vill inte ladda ner nåt myskoo på mammas dator som Copytrans.

Nu ska jag plugga :D Fysik och svenska (det låter som jag pluggar helatiden.......)

Men aaaaaa idag ska vi påmiddag hor mormi ochmorfi tsm med Sandra och Julia och Eva. Sen skavi lämnaKirainnabn viåker :( :)

Puss

 

2010-10-23
 19:39:21

For the trip



Det här har jag köpt idag när jag var på stan med Emma:D
Linsbehållaren behövde jag väl inte, men den var så söt att jag kunde inte låta bli!!
Och nagelklistermärkena är jättebra och kan verkligen rekomenderas, köpt på Åhlens för 50:-
Det ger naglarna ett automatisk "proffsig" look och det är superenkelt att använda!

Puss

2010-10-23
 16:07:30

Nu inser man att man inte har förstått

Plugg för fysiken:

Elektrisk energi kostar ungefär 50 öre per kilowatt timme. En TV har en effekt på cirka 200W.

Hur mycket kostar det att titta på TV i 20 timmar?

Mitt svar: 72 000 kr.


FAIL

Puss

2010-10-22
 10:20:17

Winter wonderland

Hej rast nu.

Det är helt sjukt hur mkt det har snöat och det är bara Oktober!!!!!




Puss

2010-10-21
 21:37:16

Seriöst hur korkad kan man bli?

Kollar på lyxfällan

OMG den dummaste bimbo fjortisen någonsin.Hon fattar ingenting med ekonomi!! Liksom 6 500 kr i månaden på bara kläder när hon är arbetslös. Hon går och festar på stureplan på torsdag, fredag och lördag. Men hallå e hon helt (//%&@¤%!???? ahhhhhhhhhhhhhh att det finns sånna människor...omg.


Puss

 
2010-10-21
 19:48:28

Study, walk, live and eat

Nu har jag pluggat lite fysik och ätit middag. Mådde lite dålig eftersom vi åt korv med bröd och efter den där korvvideon är jag lite tveksam att äta det....... Men det här hade typ 85% kötthalt och så var det lammkorv så man får hoppas att det är annorlunda.

Snart måste jag börja planera vad jag ska ta med till Thailand. Har redan bestämt vad jag ska ha på planet- värsta mysoutfitten :P

Ska gå ut med Anja snart. O jag tror förresten att Kira är skendräktig...... Hon bullrar runt galet i sin korg, har lite säckiga bröst, piper, modrar, äter inte, kräks :S och är almännt nedstämd....... plus så tror vi att hon har tagit sin lilla höna (pipen) som hennes lilla bebis typlite.

Stackarn......

Nu ska jag analysera några julkort vi fått hem i brevlådan från mun och fotmålarna...Det är handikappade människor som målar med munnen och fötterna. Men seriöst några kortär jättefina! Fattar inte hur dom gör!!!


Den här är målad med munnen!!! Av Jolanta Unikowska


 Den här är oxå målad med munnen av Olle Holmgren.

Wow säger jag bara

Ok måste gå ut nu

Puss


2010-10-21
 16:56:51

Things didn't go as planned, but when you think about it, nothing does.

Lååååååååååååååååååååååååååååååååååååång dag i skolan. Jobbig, vill inte såra dig <3 Oh pappa ringer! *plockar upp luren*

tid passerar

aja jag ska ut med min gulliga hund för hon piper ganska brutalt.

guuuuuuuuuuuud vilket tråkigt inlägg. Ge mig något tips som jag kan göra som en jackass video!! (om ni inte vet vad jackass är sök på youtube) OK GE MIG FÖRSLAG! (Jag och Julia har redan planerat att bygga en bomb, farligt :S) Men det blir väl efter jag kommit tbx från Thailand och när vi får tag på våra svår skaffade material...

 

Gjorde en smoothie till fika, tyvärr var den inte lika god som den här som mamma gjorde till mig:P

Puss


2010-10-20
 11:43:37

Håltimme

Hej

Nu är jag och Emma hemma hos mig och mormor är också här :P

Vi har håltimme så aaaaaaa.





spök Emma :S

Puss

2010-10-19
 20:30:16

A combination

Hej

Anledningen varför jag inte skrivitär för att jag har suttit och ritat i typ 2 timmar :P

Det är en blandning av Kiera Knightly och Angelina Jolie.




I processen:



Puss



2010-10-19
 12:25:53

Soon I will be able to sing that song

Hej hej

Nu är det rast. Det ärskittråkigt väder. Det är kallt och blehigt. Men the countdown has begun.

Lika bra att skriva omnåt lite pinsamt igår.Vi gickner från trapporna från hemkunskapen. Jag hade en plastpåse med scones som jag och emma hade gjort. Jag hade mina angela c skor på mig (brun mocka med klack) Det finns en bänk preccis nedanför trappan och där satt tyå mer än hälften av klassen. Såklart så tänkte jag bara för ettögonblick: Oj jag ser ut som värsta fettot meden påse scones i min hand. Bara för jag tappade koncentration i en millisekund så råkade jag snubbla (vet inte hur) och rasade ner för trappen några steg eller så och landade typ på mina ben så jag satt typ på smalbena.. Aja jag fick typ ingen panik när jag snubbla som man brukar få och mitt skrik var typ fett förtröjt - hahaha epicfail. SÅ alla i klassen skrattade och mina kompisar såklart. -___- men jag förstår att det måste ha sett skitroligt ut. Det gjorde inte ont men nu ser jag att jag har ett blåmärke :(

Jag vet att det här e fett onödigt och weird ( men det är väl allt jag skriver...) Men ibland undrar jag hur några skaer kan gåihop så bra, såabsolut perfekt. Typ hur en bok kan exakt få plats i en låda eller tex det här:


Hur kunde min skink bit vara exakt sammma storlek som min riskaka?

ha lame mat :P

Aja jag är retard.Nu måste jag gå ut med Kira innan jag återvänder till mitt otroliga fina träslöjdsarbete....;D

Puss

 
2010-10-18
 21:43:42

You make me smile, please stay for a while

Hej

Nu är jag på lite bättre humör. Top Model piggar alltid upp en :P

Lyssnar på Forever Young- Youth Group, seriöst Alphaville's text är skriven av ett geni!!



webcam :P

Aja nu ska jag gå ut med Kira och sen gör man iordning sig tillatt zzzzzova.

Vill bara tilläga att jag finns för dig om du behöver mig. Jag kommer alltid vara där för dig. Du vet vem du är. <3

Och vill också säga tack till Julia fördin "förstående" kommentar i förra inlägget, lyfte verkligen upp mig.

Och så vill jag bara tacka alla läsare som har kikat in.

Puss

2010-10-18
 19:56:03

And I keep telling my reflection, ambitions are already starting to fade.

Var är min motivering? Vad är min drivkraft? Varför ska jag sitta och plugga när jag har ingen aning vad jag vill bli? Meningen med skolbetyg är att man ska få så bra som möjligt och sen kunna söka till gymnasiet. När man väl kommit in på det så  skiter alla fullständigt i 9:ans betyg och det enda viktiga betyget är slutbetyget i 3:de ring då man ska söka till universitet. Då skiter man i gymnasiebetyget när man kommit in och det enda betyget som verkligen är viktigt är absoluta slutbetyget som man söker jobb på. Men att få det betyget måste man få bra betyg som sedan har inget värde alls.

Jag har precis kollat på mina betyg från Australien och mina omdömen från 8:an och 7:an. Jag var så ambitiös, målorienterad och koncentrerad. Nu är jag en vilsen, icke målmedveten, okoncentrad korv.

Läste igenom några saker jag skrivit på engelskan i 7:an. Det var så bra att jag kunde knappt tro att jag skrivit det själv.(haha jag skryter om fd.melica :P)  Men seriöst jag var 12 år då, nu tre år senare så skriver jag som om jag vore 9 år gammal, jag borde iaf bli bättre eller stanna på samma nivå!

Så nu har jag lite ångest och längtar tillbaka till gamla melica. Det är inte själva betygen man saknar, det är allt bakom. Sin förmåga att kunna sitta fyra timmar efter skolan och bara göra läxor men ändå kunna le och tycka att livet var bäst. Nu sitter man någon timme på helgen eller så och så tycker man att hela dagen är förstörd. 

Varför var allt lättare förr? Det är svårt att bli äldre, växa upp, ta ansvar. Ha så mycket press från sig själv och andra bärandes på sina axlar. Det är tungt. Snart kommer min axlar vikas för den tunga vikten.

Puss

2010-10-17
 16:07:27

So close but yet so far



Tyvärr kan jag inte fira på riktiga dagen, men jag tänker ha en skräckmiddag ändå troligtvis.....

Sen så längtar jag också till:


Men det jag längtar mest till nu är:

Igår fick jag och mamma dock lite tråkiga nyheter, nämligen att poolen på hotellet kommer renoveras när vi är där!! Buhu!! då kan jag inte simma mina 50mlängder :( Iaf mamma skrev lite av ett klagobrev att vi inte fick reda på det här tidigare, så nu har vi fått en spavoucher, till en timmesmassage. mohaha

Puss


2010-10-17
 15:08:46

How did I end up here?

Jaha nu har man tillslut gjort hemkunskaps läxan. Egentligen har jag haft 3 veckor på att göra den men man gör ju den i sista minuten, dagen innan den ska vara inne. ofcourse. Jag valde att redovisa om hel-och halv fabrikat.
Jag har kommit på ett bra sätt att plugga, genom att kolla på youtube videos, det är mkt roligare än att läsa. En video räddade seriöst mitt liv, den gav mig all information jag behövde. Men man blir ju lite distraherad ibland och det slutade med att jag såg på klipp om hur man tillverkar tex. korv. Det var så /¤%3"@"?#! äckligt. Sen så såg man en hemsk video om de taskiga förhållanden för höns i fabriker ägda av KFC och hur de blev torterade. Seriöst man blev nästan vegeterian på fläcken. (on the spot)

Lägger upp den där äckliga korv videon. Jag vill aldrig äta korv igen :( :( :( Men måste tänka på att allt som tillverkas i stor skala ser äckligt ut. Värsta tiderna i klippet tycker jag är 0:55, 1:02, 1:45-shit hela videon helt enkelt.

Favoritcitat 1:12, " These flavours vary depending on where these hot dogs are going to be sold. Because people in different regions have different tastes."



Hoppas ni inte ska äta falukorv till middag, och om ni är så se den här video:n EFTER.
Det roliga är att videon som räddade mitt HK redovisning nämner några ämnen man verkligen börundvika som corn syrup tex. Såklart används typ alla dom i korven ;S

Puss,

2010-10-17
 00:16:41

You failed brutally twice




Puss

2010-10-16
 23:57:14

For you


webcam kvalite...


Puss

2010-10-16
 13:14:21

Why be someone else when you can be yourself?

Nu har jag kommit hem från emma.Hon är på chokladfestivalen  nu med Ebba. Hon kanske möter Anja och Cornelia där också. Jag tycker nämligen inte om choklad som de flesta kanske vet så jag är inte där :P Emma kommer hem till mig efter det och vi ska mysa, laga middag etc. Och planera vårt lilla projekt:D

Tusen Gånger Starkare var bra men början var jättebra men jag tyckte inte om slutet :( Några saker stämde in såååå bramed det verkliga skollivet.Det var helt sjukt.

Jag känner att jag måste gå ut, röra på mig elr nåt. Jag kanske går på en promenad med Kira, men hon ligger helt utslagen i sin korg efter mamma var på en långpromenad med henne runt hela Långholmen.

Jag tänker kanske ta fram min gamla skateboard och åka lite i skateparken. Jag får se. Men först ska jag promarka min teckning.

Puss

 

2010-10-15
 19:29:47

Tusen x Starkare

Hej

Bra dag idag :D På matten gjorde jag ingenting, sen var man hemma och gjorde ingenting och sen var man på bilden och gjorde typ ingenting.

Ritade dock det här igår:

Vänstra huvudet ser lite utsuddat ut men det är den inte i verkligheten.

Min favorit (såklart min första)
Hatr ritat på promarker papper så jag gör den troligtvis i promarker senare.

Idrotten var rolig och då höll vi på med volleyboll och sen var det matte elevensval och då var vi i grupper och skulle designa en kaninbur.

yep....
Sen var det ju såklart utvecklingssamtal. Det var tråkigt. Sorry för ett boring inlägg.

Aja måste gå ut med Kirans och sen ska jag packa.Jag ska nämligen gå på bio med Emma och se Tusen Gånger Starkare och sen sova över hos henne. :D :P

Puss

2010-10-14
 18:02:54

It's cold, it's windy, but atleast the sun is shining


sötis


utsikt


kiral ligger i knät<3 (frivilligt!)


egobild# 1 598 :P Fail med skuggan.



samma pose? Anja <3 och jag på promenaden efter skolan.

Puss

2010-10-14
 17:46:50

Ooops

Är på facebook och kollar igen några bilder på startsidan. Sen början man tagga dom för man måste helt enkelt. För att det är så kul. (ok bara jag tycker det säkert...) Men efter man taggat två bilder redan och man ska tagga tredje bilden inser man att man inte ens känner personen som äger albumet..... ooops.

Puss

2010-10-14
 12:55:04

Snap

Hej

Jag e ju hemma i två timmar (luv att skippa engelskan!)

Nu lyssnar jag påThis Heart Attack från Faker.

Jag ska gå på en härlig höstpromenad nu med Kira och ta lite bilder. Vi har haft SO prov och körträning. Provet var faktiskt inte så svårt vilket var najs.

Puss

2010-10-14
 12:50:47

This is taken from Julia who took it from Felicia.

HAR DU NÅGONSIN:


Varit medvetslös:
ummmmm.....nej
Gjort något riktigt dumt? ja det är oundvikligt
Gjort något du verkligen ångrar? yep :(
Åkt ambulans? nej men skulle vara lite spännande.
Jag kommer ligga där typ halvt döende o ba:
Ååh! Jag är i en ambulans!
Gjort nåt olagligt? yeah about that... jks
Fått din mamma att gråta? ja. Det är inte kul.
Slagit ner någon? nej men dvärgen kmr anfalla någon dag.
Skämts över dina föräldrar? När pappa går o sjunger på stan
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja ofcourse :P
Tar du droger? NO NO NO NO
Vad hatar du verkligligen? kalvsylta FY FAN! och falska människor
Är du ensam nu?  yeah... men kira e ju här :P 
Vill du gifta dig? ja!! <3
Vill du ha barn? ja men inte så många


SENASTE PERSONEN SOM:


Sov i din säng? besides me, Emma och kira sover alltid i min säng
Såg dig gråta? mamma antar jag
Du delade en dricka med? hmmmm... 
Du gick på bio med? Mamma :D
Skällde på dig? Mammi igen (men det händer inta så ofta)
Sa någonting till dig och vad var det? Emma hon sa typ hejdå.?


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU..

Gråtit? Nej
Kramat någon? ja flera :P
Pussat någon? mmm...nej
Köpt någonting? mat :O
Sjungit? julsånger i kören :P
Saknat någon? I always miss someone



Puss

2010-10-13
 22:48:26

Nu räcker det

Äsch nu räcker det med all pluggandet. Har modrat på wikipedia (som sagt innan, bästasidan!) Skriv First World War och sidan är oändlig.
Nu har jag geekat klart.

Godnatt

Bjuder på en fyrögd, osminkad,Historia-nörd.


Puss

2010-10-13
 20:53:29

Stop changing your mind honey.

Sitter och pluggar SO (som vanligt) eftersomprovet ärimorgon. Men hon är ju ALDRIG här så det är lite svårt. Vi skulle ju ha Versaillesfreden idag men vi hade vikarie som gjorde en konstig frågesport om saker man hade ingen aning om. Men nu måste jag plugga,sorry för dålig uppdatering. Därför lägger jag upp nån bild;)


midsommar,saknar sommaren!!


söta sandra

Luv this picture, finaste Emma med finaste Kira hos pappi 



bästa Daniela:n i världen!

Puss
2010-10-12
 20:29:56

Fotboll

Eftersom det inte blev någon fotbollsträningen får man istället mysa i soffan och kolla på fotbollsmatchen Holland-Sverige. TAGGA!!!!

Puss



2010-10-12
 19:45:45

Längtar................


Bild från ön,nära hotellet som vi ska bo på.

Hotellet med swimmingpoolen och refreshing drinks ;)

blåsigt?

Puss

2010-10-12
 19:38:24

Bra dag med dåliga inslag

Jaha man är ju så super duper lyckad. Man har verkligen talang när det kommer till träslöjd. Jag försöker borra i en tunn metall. Ett GIGANTISKT hål. Så man får lite hjälp av Måns att hålla den runda metallbiten still när jag borrar med moder borren(för jag vågar inte göra det) Med sin otroliga intelligens så lyckas jag göra så hela metallbiten snurrar runt i en über snabb hastighet och kuttar Måns fingrar as djupt så det blöder sjukt mycket. Då var det bara att springa till "the first aid kit" och dra ut några plåster.Så då var han lite halvthandikappad hela lektionen och hade säkert jätteont. Bara för jag e sämst på träslöjd och han var snäll och hjälpte mig. Själv fick jag jobba på med dåligt smavete hela lektionen.
Förlåt Måns! :S

Sen så ringde telefonen precis innan middag och det visade sig vara Henry...lite weird tyckte jag tills han berättade att pappa hade bett honom att ringa och meddela att han låg på sjukhuset i Gävle eftersom han hade fått ett super astma anfall och behövt ringa ambulansen. Stackars Pappa!! :( Men han kommer bara sova natten, för nu är han tydligen ok. 

Ja du....inte konstigt man har varit lite konstig på sistone. Man har så mycket att tänka på. Jag vet liksom intevarför jag e lite nedstämd, men alla verkar ha märkt det :S Till och med min lärare....Hon trodde jag var typ olyckligtkär eller nåt :P

Så jag tror Thailand semestern kommer komma i perfekt tid! LÄNGTAR. JAG SKA BARA SLAPPA OCH TA DET LUGNT. SOLA.BADA.RIDA ELEFANTER?SIMMA.MASSAGE

aaaaaaaaahhhhhh vad skönt.

Puss


2010-10-12
 12:30:41

Spotify

Har precis laddat ner Spotify på datorn så nu kan jag lyssna på bra musik när jag vill :D

Är hemma nu på lunchrasten med Kira. Borde bädda sängen men har ju nördat mig framför datorn så jag har ingen tid. Måste rasta lilla kira ;)

Sen är det ju träslöjd och mitt "lilla projekt" är så weird att jag börjar undra om jag e typ på droger när jag kliver in i slöjdsalen;) Seriöst jag ändrar mitt projekt varje lektion! Jag bygger en adventsljusstake med polkagris stänger runt en mega stor trädstams trappa med staket...? man hör ju själv......borde avstå från limmet ;) jks

Puss



2010-10-11
 20:32:10

Dagens Outfit



Svart linne- Countryroad
T-shirt- Mooks
Jeans- JC

Och härär en låt som spelas idag:
2010-10-11
 19:36:00

Too many things at once.

Hmmmmmmmm.........sitter och kollar på Vänner och försöker att halvplugga. Idag gjorde jag morot och tomatsoppa själv till middag. Nu har vänner slutat så jag kollar på Southpark. Seriöst det är det sjukaste programmet någonsin,förutom Jackass och Dudesons in America :P



Här e en video av Shane Dawson.  Messed up Humor med lite överdrivet mycket svordomar.. Aja början är bäst och man får ta den med en nypa salt ^^

Nu ska jag kolla på TV eller plugga. Vad borde jag göra och vad kommer jag att göra?

Puss
2010-10-10
 16:01:11

Sleepy Sunday

Jaha nu har man pluggat klart för idag tycker jag iaf. I<3 wikipedia. seriöst.bästa sidan i världen.

Emma har gått :( och jag har sprungit till stadshuset och lekt med kira.

Igår så fick Emma en liten manikyr av mig och vi såg på P.S I love you, och när det var reklam:The ringer. Johnny Knoxville är så skön i filmen. Den filmen gjorde en lite gladare än P.S I love you- Den var fett sorglig :(
På Onsdag kommer vi troligtvis se Tusen Gånger Starkare på bio:D



Lite franskmanikyr inspirerade naglar blir det den här veckan. haha har lagt upp 1000 bilder på min naglar. shit vad tråkigt.

emmas naglar :P

Bild från fredag:

Sandrii:P

Och så slänger jag in en teckning som jag ritade idag :S


Puss



2010-10-09
 18:36:29

Emma In The House

Nu är man hos världens bästa Melli och jag är världens smörigaste person hehe :$

Idag har man träffat sin gamla barndomsvän och vi catchupp-ade som jag brukar säga. Tanken var att vi skulle dra till chokladfestivalen idag och tjocka i oss en massa praliner men vi kom dit jättesugna och insåg förskräck att vi tagit fel på datumet och att den är nästa helg. Men det gjorde inte så mycket, vi hade det jättemyyys på ett café vid kungsan och snackade om allt vi varit med om som små då vi var varandras bästa vänner, BFF yey happyface! Melica och jag kommer aldrig bli "barndomsvänner" vi kommer att hålla ihop livet ut, love from me to you. Ikväll kommer vi ha massor med mys, förhoppningsvis får man sig en manikyr på kvällskvisten.pst. Melica älskar att göra manikyr på folk det är egentligen bara därför jag är kompis med henne, men säg inget.
Aja skämt å sido, jag har lärt mig att skilja på vänner och vänner, vissa är äkta, andra inte. Men Melica är den mäst äkta vän man kan ha, jag är en riktig lyckogris ska ni veta. Men nu måste jag gå och ge Mel en stor kram, vi får se om jag skriver snart igen.


Emma

2010-10-09
 14:36:47

Det som förgyller ens vardag

Man läser om första världskriget och man hitter ofta mest information om man läser på engelska. Så jag gick in på wikipedia och den första meningen jag ser lyder:

Austria-Hungary or Austro-Hungarian Monarchy, also known as the Dual Monarchy or the k.u.k.

hahaha fail.

Måste plugga vidare.

Puss
2010-10-09
 14:30:43

Jag vet att den här dagen kommer flyga förbi

Nu är det lördag, och vad ska man göra efter man har kommit hem från en rolig kväll? Man ska plugga!
wooohooo.men seriöst, vår SO lärare är oooooond, vi har hållt på med första världskkriget i mindre än 2 veckor och vi ska ha prov på onsdag och torsdag? ........... senär det ju Biologi redovisningen på onsdag. Jag ska redovisa om manodepressivitet. (:S) jag blir ju deprimerad bara jag tänker på det....

Måste börja på hemkunskaps uppgiften också! Men det är lätt, bara man säger att ekologiskt är det bästa som finns och att man äter för mycket halvfabrikat nu förtiden så får man ju ett nice VG.

Puss

2010-10-08
 15:28:53

101 sätt att bli mobbad i skolan

#83.  Ta med en matlåda till skolan och fyll den med skolmat för man hinner inte äta där.

#65.  Köp "riktig" mat från Vi som juice, yoghurt och bröd på lunchrasten eftersom mamma sa att man skulle handla innan hon kom hem.

#17. Ha en failad blogg som ingen besöker.

Haha bad day man haft :P

Nejdå, ska gå en långpromenad med kira nu och sen måla naglarna.

Tidigare designs:






Puss



2010-10-08
 10:31:05

Dagens Outfit



3/4 munkjack- Mambo
Linne- Countryroad
Jeans- JC

Puss
2010-10-08
 10:29:18

Preppy!!

Hej hej

Tänkte börja blogga när jag fick min nya laptop. Så nu har jag min söta lilla hp preppy hemma. Fick den i posten nu i veckan:D





Lyssnar på NRJ och bloggar nu på rasten när alla har engelska. Måste bädda sängen och gå ut med Kira, har en halvtimme på mig :S 
Bilder från min kamera överförs nu, trodde det skulle ta bara några sekunder men sen så ser jag att jag har exakt 600 bilder..... så det kommer ta lite tid.

Idag ska jag och bästavän till Julia på tjejmiddag, roligt :D

Puss


P.S Letar efter mitt fina silver armband........ VAR ÄR DU NGONSTANS!!?
2010-10-06
 23:01:55

Välkommen till min nya blogg!