2011-05-31
 21:50:27

So it wasn't you







Axel och Måns hade roligt med min mobil på matten. Efetr Talangjakten som var rätt så roligt så åt jag lunch med engelska gruppen på primo ciao ciao och sen köpte jag mamma en liten överraskning. Sen var det fotbollmot bajen,viförlorade men vi spelade riktigt bra tycker jag! Så kom jag hem för typ en timme sedan. Har slagit in Caspars present till imorn och ätit middag och nu sitter jag och gör ett studentkort. Japp så ver det med det.

Hejdåååååå
2011-05-30
 21:07:16

Not like old times

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Jag har fått MVG i träslöjd!!! Hahaha hur är det möjligt!? Men jag är faktiskt nöjd med min låda som jag har gjort den här terminen :D







Okej nu ska jag sluta modra med bilder.......

Idag så överraskade vår SO lärare oss medmarängswiss,Fett GÖTT! Och efter skolan så var jag i stan med Johanna en kortstund och sen mötte jag mamma och vi letade efter skor till mig som jag kan ha på balen..... Vi hittade inga till balen tyvärr så jag ska troligtvis ha mina bruna.... MEN vi hittade ett par från CC som passar rätt så bra med min mambo klänning som jag ska ha i övermorgon på Caspars studentmottagning och på på min kusins studentskiva som jag ska till i helgen :D (det kommer vara moder släktträff....)




Vi var så trötta efter allshopping så vi tog en tunnbrödsrulle vid Hötorget ;)
Sen jag kom hem har jag kollat på youtube video om hur man gör fina hårfrisyrer:)

En slarvig provversion på en:




Nu ska jag ut och springa (slog nytt rekord igår, 37 min! :D) innan jag går och lägger mig.

Puss

2011-05-30
 07:46:09

To the music

Nu ska jag dra till musiken, som behövs säkert inte men aja. Efter skolan ska jag o mamma köpa SKOR<3 <3 <3

Puss

2011-05-28
 21:33:42

Klassresan Natt 1

Ja  här kommer fortsättningen..... Efter vivar i det ödebeläggda Riksgränden mitt i natten skulle jag gå och lägga mig i Anjas och Danielas rum. Jag går i in badrummetoch börjar borsta tänderna (efter antal utskällningar om att vara tyst från Anja :P) Så där är jag och borstar tänderna när jag helt plötsligt hör starka hand knackningar från rummet brevid (Emma x2 + Johanna) Vi hade skämtat om att vi skulle kunna göra hemligaknackmeddelanden till varandra så jag svarade tillbaks med nån ny knackning. Sen svara de tillbaks starkt och jag etc. (men jag slår lite tystare för att Dani och Anja vill ha total tysthet när dom sover ;) ) Det fortsätter så här ett tag när jag är i badrummet och jag hör tydligt att knackningarna kommer från mitt emot mig i badrummet. Sen kryper jag ner i sängen men då hör jag helt plötsligt att nån knackar vid väggen där jag sover... Liksom hur skulle de veta att jag hade nu helt plötsligt gått och lagt mig?? De knackar och knackar men jag svarar inte då. Tillslut blir alla i rummet lite lack och jag säger att jag går och säger till dom att knackningen räcker nu.


Så jag knackar på men ingen öppnar. Jag knackarigen och igen och tillslut öppnar Emma M. Så jag går in och frågar var resten var men de var  tydligen nån annan stans hela tiden....Så då frågade jag om det hade varit Emma som hade knackat.... Men Emma förstod inte vad jag menade så jag förklarade........  ingen förutom Emma hade varit i rummet och hon hade inte knackat......... Det var skitskumt..... Så då kom Johanna och Emma in med några killar och jag frågar dem men de hade knackat på väggen men det hade dom inte...... så jag börjar förklara vad som har hänt och helt plötsligt när jag säger: Så jag har bara stått och knackat mot väggen med ingen? Ja då flimrade lampan till och det blev helt mörkt i en sekund. Hahaha fatta vad vi skrek!! XD

Sen så satte vi oss i köket och pratade. Vi kom fram till att vi behövde pranka Anja och Daniela på nåt sätt för de hade varit så sura när jag kom in :P Då kommer jag på iden att Dani borde inte vakna till mig brevid henne, hon borde vakna till chocken av att Måns ligger iminplats istället hahahaha! Då säger Emma att vi borde byta kläder dessutom för en ännu härligare twist ;) :P

Tre sekunder senare:


You me, I you


Så då smög Måns in i mitt rum och så hörde vi inte mer från honom tills nästa morgon ;)

Sen så efter mer prat i köket bestämde vioss för att sova (men killarna var utelåsta så de fick sova hos oss) Vi hämtade madrasser i det läskiga förrådet och la ut dom över hela golvet. Så låg vi och pratade hela natten tills vi hade en "den som kan somna först vinner" tävling. Och Emma N som är så otroligt tävlings inriktad vann förstås ;) Max låg i ett hörn med Emmas skinnjacka på sig (HAHA vilken syn!) och klagade på att han frös nåt så hysteriskt, Andre S låg på golvet med täckbyxor som kudde och Ernst (GUD), låg och observerade läget utan att sova. 45 minuter senare vaknar vi hahaha FAIL YAY 45 minuters sömn FTW!

Vi pratade lite mer haha och tillsut bestämde vi oss för att äta frukost (modrade med nyponsoppa till frukost) och sen doppade jag och Johanna huvudet i snön för att vakna hehe....Sen så på morgonen får man höra efter flera timmars väntan hur dubbelgångar pranken gick.....

Dani: Anja......Anja......asså det är inte Melica som ligger här.......Det är Måns!! Och han har hennes pyjamas på sig!!

HAAHAHAHAHAHA VÄRSTA WTF SITUATIONEN

Fortsättningen följer... hahaha typ serie?

Puss



2011-05-28
 20:14:05

Worth it

Jag är så grymt utmattad. Det är helt sjukt. Men det kanske inte är så konstigt... Sprang stadshuset o tbx innan frukost och sen efter en dusch så mötte jag Anja och vi växlade pengar vid Vi och sen åkte till Stadion för att jobba :D

Vi köttade rosor som var sjukt dyra (50 och 60 spänn styck!!) (Tack Emma för stödköpet ;)<3 ) Jag hade ett plåklistrat leende konstant i 4 timmar men den blev äkta när jag fick en random komplimang hehe :P

Jag sålde rosor vid Stockholms marathon för 1750 spänn (som jag inte fick behålla :( ) men jag fick 350 kr :D :D (men jag har ont i ryggen och träningsvärk i armen...och är grymt utmattad efter ingen lunch eller mellis.... :P)

Men nu är pengarna reserverade för Greklandsresan och de frågade mig om jag ville sommarjobba :D så de ska ringa mig........ tänk då kanske jobb e fixad också, PERFEKT !

Igår kväll så råkade jag träffa Caspar randomly på stan men jag ska ju på hans studentmottagning på onsdag :) Sen så mötte jag upp med Daniela, Anja och Emma och så gick vi och såg filmen Insidious....   AHHHHHH den var grymt bra men läskig, seriöst hela biografen skrek hahah (incl mig) Jag och Daniela krossade varandras händer XD Den var jättebra :D

Nu ska jag slöa mig lite mer och återhämta mig från rosförsäljingen (haha låter som om det var slavförhållanden.... :P)

2011-05-27
 19:48:09

I come when I please

Nu ska jag dra iväg till stan och se filmen Insidous med tjejerna :D



Puss


2011-05-27
 15:59:33

Don't have time

Hej!

Ska ut och springa snart :) Nej ingen smiley på det -_- :P

Men aa kanske går på bio ikvälll eller med tjejkompisarna eller så fortsätter jag att moderstäda mitt rum.... :(

Skriver om klassresan lite senare också (vill ha det dokumenterat så när jag är en gammal pensionär med alzhiemers så kan jag troligtvis läsa (om inte min syn har brutalt försämrats) på bloggen om allt jag har glömt bort...)



Puss

2011-05-26
 21:15:32

Cupcake icing

2011-05-26
 17:38:57

I know you don't believe in me, and neither do I

Nu ska jag moder städa mitt rum. Hejdå

2982165199_bd12313ddd_z_large_large
2011-05-25
 20:19:17

The last one in a while, the last one forever

Nu ska jag kötta SO, sista provet i grundskolan NÅGONSIN!!!!!!!!!
2011-05-25
 18:00:27

Before it rains

Hej!

Jag har kommit på en sak. Att om jag får en ide så förverklas den. Det här är typ 3:de gången på 3 dagar.....

Så igår i matsalen sitter jag, Emma N och Andre S och Andre D och helt plötsligt utbrister jag:

Vet ni vad jag vill gör just nu? Jag vill sitta i ett tält i en skog och bara lyssna hur det duggregnar lite lätt och sitta där och prata.

Vad tror du vi gör?

3 timmar senare har vi hämtat Emmas feta tält i Skanstull och är på väg till Kärrtorp (som ligger i the middle of nowhere) med matsäck, filtar och 2 gitarrer.

Emma överraskade oss med dessert och de fina namnmuggarna...
















Jag kan nu spela smoke on the water hehe och ett D och E accord tror jag ;)

Men nu måste jag faktiskt ut och springa. Det regnar sen solar och sen regnar,måste passa på när solen skiner ;)

Puss




2011-05-23
 22:41:36

Klassresa Dag 1

Hej, var beredd på ett moder inlägg........

Igår kväll kom jag hem från klassresan och det har varit jättejättekul!! Först så tog några från klassen bussen till Arlanda :)



Haha men nu ska jag inte berätta som värsta tidslinje...

Ja Emma Melin lyckades väldigt bra vid Kirunas flyplats både vägen dit och hem... Först så tappade Emma helaplastfickan med alla viktiga papper (incl. tågbiljett...) Och det blåsernämligen rätt mycket vid en flyplats i Kiruna så alla papper fög iväg........ ! Så då fickjag och Emma springa runt som galningar för att hämta alla hehe...

Sen så på vägen hem så tappade Emma sin flygbiljett i ett handfat och fick disinfektionsmedel över hela den så den var både blöt med fläckar på som senare blev helt svarta.......................... FAIL.

Dhrubos bagage försvann :( Sen åkte vi buss till Riksgränsen och spana efter renar (och ja dani du borde ha vunnit för din kreativitet...) Vi hyrde skidutrustning när vi kom fram och det tog seriöst flera år.... Efter middag (som också tog några år på sig att laga... 28 pers liksom...) så åkte vi nattskidåkning. DET VAR SÅ HIMLA VACKERT OCH KUL!!



KATT



Haha Anja fick lite panik (höjdrädd och hatar skidåkning) så vi tog liften ner hehe sjukt pinsamt men kul!


vi var mitt i ett moln....:)


Sen kl 1 på natten slutade vimed skidåkningen. Sen när vi skulle hem så var det en kille som stog utanför en bil (typ 19?) och vi fick lite ögonkontakt så när Jag ,Emma och Andre gick förbi så frågar han i typ skum mystiskt röst ba: Är ni från Stockholm?
Jag ba: Aaaa.. 
Han: Var bor ni då?
Jag: I det där vandrarhemmet där borta hehe *pekar på rödbyggnad 100 m bort*
Han: Vill ni ha skjuts? 
Emma: Asså det är typ 100 m bort ;) 
Jag: aaa jag tror vi grejar det här ;)

Senare, Jag och Emma: Yes vi har pratat med en lokalbo!!! 

Efter var vi ute kl 2 på natten för det var skit ljust men riksgränsen var en total spökstad.

Kl halv 2 på natten:



Asså fortsättningen följer men nu måste jag verkligen sova för jag har moder franska verb prov imorn och jag har inte sovit en blund på den här resan (literally.....iaf första natten...) ;)

Puss



2011-05-19
 22:17:24

Time in therapi

Hej!

Sitter nu kl 10 framför datorn. Ipoden håller på att laddas i kollosal snigeltakt och jag låter mina naglar att torka lite innan jag sätter på topcoat. Måste säga att jag e grymt nöjda med dom,än av de bästa hittils i mina nagellacks-obsession-karriär. Bild sen. Har tränat lite med Daniela och Anja efter skolan och sen har jag packat och spa:at (peeling,ansiktsmask, manikyr och pedikyr etc...) hela kvällen :D Fett nice. Idag hade vi genetik prov. Började med apenkla frågor och sen helt plötsligt tog provet en ny vändning och de sista frågorna blev rejält svåra...Men jag tror jag knäckte nr.11 på mitt eget weirdo vis..

Måste vakna tidigt för jag ska möta Anja och Daniela vid bussen kl 0745 för imorn e det epicawesomenessresa som gäller!! E faktiskt fett taggad :D



Men nu måste jag måla klart naglarna och sen är det time for bed, jag kommer typ inte sova någonting imorn......

Puss



2011-05-18
 20:55:03

Break the trend for it to work

Ja, bra dag i skolan iaf trots huvudvärk på SO:n och total confusion på biologin (prov imorn,men jag har typ pluggat tillräckligt.......hoppas jag....) Vi spelade brännboll i solen på idrotten (jag fångade lyra och råkade skrika YEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS!!! skithögt hehe) Fick resultatet på matte nationella och det gick jättebra :D Efter skolan har jag pluggat och sprungit och pluggat lite mer... :/ Idag /imorgon ska jag packa väskan till klassresan till Kiruna/riksgränsen :D :D Älskar att resa ;)





men nu när vi åker så går ju solen typ aldrig ner ;) Vi ska åka midnattskidåkning, besöka gruvan, åka till Narvik etc.:D

Men nu så ska jag kanske återvända till pluggträsket :P


Puss

2011-05-18
 08:08:56

Think back but look forward

Har suttit och överfört lite bilder. Men nu måste jag kila in i duschen!!






<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Puss





2011-05-17
 15:59:16

You have no choice- yes you do

Nej jag ska inte utsätta mig för tortyr (okej lite överdrivet där...) Ska ut i regnet på promenad med Anja istället. Palla att springa
2011-05-17
 15:47:15

You have no choice

Modertrött men om mindre än en halvtimme så ska jag tvinga ut mig själv i det dåliga vädret och springa.... Istället för engelska skule vi på dansföreställning. Personen som visste var det låg,insåg efter 25 minuters promenerande i stora cirklar i stan att han inte riktigt hade koll XD Så då var vi redan försenade så vi åkte hem.... Måste rå plugga ikväll för det ä biologi prov på torsdag... Men dagen efter åker jag på klassresa,det kommer bli kul!! (måste börja packa snart....och jag måste städa mitt rum.... och plugga lite mer franska..... och SO (speciellt) och bädda min säng och ....okej det finns mycket att göra....) DAGS ATT BÖRJA GÖRA NÅT. Åh nej jag tror det har börjat regna..... vad ska jag göra -_- ?

Puss



2011-05-16
 21:06:42

Grannen brevid

Ja dålig uppdatering.... okej nu har jag knarkat eurovision låten lagom mycket hehe (pappa har väl smittat mig på nåt underligt sätt ;) ) men jag måste erkänna att jag tycker om vinnarlåten....så här är den som jag har nu lyssnat på 10 gånger om..................... :/



Dagen har annars varit rätt så bra :) Måndagar är rätt chill. Har pluggat lite franska verb nu och så kom ju min tidning i posten idag så det kändes som en extra bonus. Och sen en enkel fråga gjorde mig lite extra glad och sen så blev dagen ännu bättre med ett jobb nästa helg!! Ska nämligen vara säljare och sälja rosor vid ett lopp..... :D



Grekland snart!!!!!!!

åhhhhh Anja vi måste beställa Suvlaki o utbrista SOLUCKY!! (suvlaki)
typ så här:





SNART ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Puss

2011-05-15
 19:41:50

Holding back today- it wasn't meant to be this way

Tumblr_l5zgf0ivp51qziy2go1_500_large



2011-05-14
 16:20:56

Do something about it

Bortkastad dag men ganska skönt att slappa. Ska kanske ut o springa till stadshuset som jag gjorde igår efter idrottsdagen (springa bort träningsvärken :P)  Har kollat igenom några bilder på datorn så här kommer några random pics....




sandra <3






snap vad blond du var Julia!!



Daniela och Kira <3


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA asså mobboffer XDXD jag dör när jag ser det här.....



söt :)



vampyr o_O



Bilden tagen av Emma på Roberto o mamma (som man knappast ser) ett halvår innan hon ens träffade mig..... värsta spooky coincidence...



HAhaahaha wtf!?

Puss


2011-05-13
 08:36:38

If only I could hold you and say once more that I love you

Saknar dig så mycket <3 P.S Det är svagt nerförsbacke, får bara lite extra draghjälp av Kira ;) 



Puss

2011-05-13
 08:27:38

Rise to nothing

Jag vaknade fett tidigt imorse o kunde inte soma om :S så nu är kl typ kvart över 8 och jag har redan lyckats träna lite och äta sista veganfrukosten... (!!) (okej det var inte så mkt...) 

Åh är så grymt taggad,vill ha sommarlov NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Lyssnar på lite sommarmusik :D Idag ska jag träffa Anja och Daniela vid tvärbanan om typ en timme och sen ska vi åka ända vägen till Sätra för idrottsdagen -_- (inte taggad) Men aja sen ska jag ta fästingvaccin :( Och igår var jag hos tandläkaren men det gick bra :D

Jätte intressant inlägg verkligen.



shwahjdgfnqwjyf



2011-05-12
 18:56:58

The best of the overheard

Tunnelbanans röda linje, Stockholm

Tre killar ~20 diskuterar lottovinster. En av dem får en ljus idé.
Kille 1: Man skulle fan vinna en miljon dollar istället. Det är ju typ nio miljoner kronor.
Kille 2: Sju. En dollar är sju kronor. De har ändrat.
Kille 1: Men vad fan?
Kille 3: Jag vet, sjukt jobbigt, men euron är värst. De ändrar den hela tiden. Åtta kronor, nio kronor, tio kronor…
Kollektiv suck.
Kille 1: Ja, svenska kronor är fan bäst, alltså. De är alltid samma.



Bussen

Två tjejer ~20 med flera shoppingkassar sitter och pratar.
Tjej 1: Åh, jag älskar att shoppa. Man blir så glad liksom.
Tjej 2: Ja, speciellt när de har fina påsar. Det stärker lyxkänslan lite, om du fattar?
Tjej 1: Ja, men gud. Kolla den här från Åhléns liksom, inte alls cool.
Tjej 2: ÅH, vet du vad vi borde göra? Kolla runt i second hand-butiker. Man kan ju göra en heldag av det. Jättemysigt!
Tjej 1: Fast de har ju i och för sig aldrig fina kassar.
Tjej 2: Nej, det förstås… vi får väl göra något annat.


Gröna linjen, Stockholm

Tunnelbanan mot Hässelby strand är packad med folk efter ett strömavbrott. Två killar ~15 står och pratar
Kille 1: Alltså, om alla människor här inne var skyltdockor skulle jag hänga mig. Jag skulle skära ut mina inälvor och hänga mig i dem.
Kille 2: Du vet att alla här kan höra dig va?
Kille 1: Meh, försök höra vad någon säger.
De står tysta ett tag och lyssnar på allt surrande småprat.
Kille 2: Det går inte.
Kille 1: Nej, just det. Det betyder ju att de inte kan höra mig heller. Det är efter att jag kom på det som jag blev mästare på offentliga samtal.



Varuhus, Stockholm

Det är december och Stilla Natt spelas i högtalarna på varuhuset. Två kvinnor står i kassakön och diskuterar musiken.
Kvinna 1: Psalmer… nu försöker de kristna ta över julen också!




Busshållplats, Täby

Två tjejer ~15 sitter och väntar på bussen. De ska ställa en fråga till ett 118-nummer där man får svar på frågor.
Tjej 1: Men är inte det typ fett dyrt?
Tjej 2: Alltså jag vet inte, jag tror att första sms:et är gratis.
Tjej 1: Okej men vi sms:ar och frågar först då.
Efter en liten stund får de svar.
Tjej 1: Ja men va bra, det första sms:et är gratis
Tjej 2: Ah fett najs, då kan vi ju ställa frågan.



McDonald's, Stockholm

En man ~35 pratar i sin mobiltelefon.
Mannen: Då ses vi vid sjutiden då? Bra, hej. Vänta, jag har ny kod. 6018 (mannen ser sig omkring och skrattar). Nu kan hela McDonald's min portkod. Det var nog på grund av mig vi fick byta. Jag gav den alltid till massa uteliggare för att jag tyckte synd om dem.



Förskolegård, Stockholm

En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.

2011-05-11
 21:12:53

Bara jag som missat??

Hittade awesome sida idag... jag lovar att jag är den enda människan i Sverige som inte kände till den, men om jag inte är det så vill jag gärna dela med mig av denna sida som är absolut perfekt för "jag har gått ut på alla bloggar,och har varit inloggad på facebook i timmar och jag orkar inte plugga eller röra på mig men jag har slut på roliga sidor på internet </3"  -ok lite överdrivet kanske.....

http://www.tjuvlyssnat.se/

Puss

2011-05-11
 15:34:23

Smiling at the sun

Ska ut till bryggorna eller Luxparken och sola/ plugga :D

Puss

2011-05-10
 22:14:28

Don't try to hide

Hej!

Solig, solig, solig dag idag :D

Idag var det Operationsdagsverke och Jag, Daniela, Emma och Anja samlade in pengar med bössor påstan. Vi gick från Gamla Stan till Strandvägen, sen vidare till Djurgården där vi tog en liten lunch och sen vidare till NK och tillslut till T-centralen.




ankorna som krigade brutalt med varandra hahaha, värsta entertainment....

På djurgårdscafeet så frågade jag det omöjliga och undrade om de serverade någonting veganskt...... Tydligen hade en vegan ätit där igår så de hade värsta inspirationen..... Tjejen i kassan var jätte trevligoch hon ba: Men får jag fråga... Varför är du vegan? Så berättade jag om jordens herrar etc och sa att jag bara provade i några dagar.... Jag fick en jättefin vegan macka haha (as nöjd med den :D ) och istället för smör eller nåt sånt var det lite olivolja och den var fullproppad med olika grönsaker ;) Fick också en jättesöt apelsin skiva haha :P


nödvändig bild på uppäten mat :/....


tech nerds.



Anja jag vet att du kommer ha revansh men seriöst den är bara för skön :P

Jag vet inte hur mycket pengar vi fick in men kanske 400 spänn i varje bössa? Vi träffade tusentals dryga människor men också vissa som var jättesnälla. Mina favoriter var de brittiska turisterna haha (såklart) de gav oss 10 EURO :D (och båtkillen Anja<3)

Sen till det roliga...... Vi kom till skolan fett tidigt för vi orkade inte längre (hehe). Vi såga att alla lärare satt ute och åt lunch och vi ba: Varför får inte VI äta ute när vi är i skolan?? Men sen går vi in i matsalen för att hämta lite vatten så betmöts vi med AWKWARD SILENCE. Alla lärare kollar på oss och vi ser att vi är inte särskildt "wanted" där.... Sen ser vi vad de får äta, deras skollunch..... Rostbiff, 2 olika potatissallader, quorn, gratäng etc. + Loka, Öl och skålar på varje bord med godis...... hahahahahahahaha

Rektorn: Jag tycker inte ni borde vara här.... det är bäst att ni går...
Vi:Men viska bara ta lite vatten!!
Rektorn: men har ni ätit nån lunch då?
Vi: Nej, vi är jättehungriga....... *host*
Rektorn: Men alla lärare har ätit så ni kan väl ta det som är över :)

Sen började mattanten pyssla om mig och visa vad jag kunde äta som vegan haha

Typ inga lärare ville att vi skulle vara där och typ vissa langade bitchblickar hahahahaha

Bara Christina och Lotta var snälla typ.

Sen gick vi till Rålambshovsparken därvi såg kuratorn och alla uppehållsmänniskor sitta och sola och lata sig. Vi fick egentligen inte lämna in bössan tills halv tre men vi fick lämna den 2 timmar tidigare :D :D :D



Efter solade jag, Anja och Emma påessinge bryggorna i flera timmar. Några sjuor typ från vår skola retade sönder Anja och Emma när de skulle bada hahahahaha

Har målat naglarna yeeeeaaah lite emo rock sådär :P




Puss


2011-05-09
 22:35:12

I want to believe every word you say







Idag efter skolan så solade jag och Anja vid essinge bryggorna och badade !! (hehe jag förvånade Anja lite med mitt spontan hopp...) Skolan var rätt chill förutom musiken (första lektionen). Jag spelade upp min låt (hon ville höra den 2 gånger :S) och keyboardet hade inga bokstäver på hehe så jag fick panik... (men jag klarade det.) Sen så helt plötsligt skulle jag visa henne alla olika ackord....... typ E-moll, C-dur etc. Min första tanke: SHIT!! men med lite ansträngd tankekraft klarade jag det. Sen skulle jag sjunga min One night only. vilket gick sådär. Var så nervös, hela min röst skkkkakkkaddde. Det var jobbigt, men det gör detsamma för jag har MVG i musik nu :D:D :D Hahaha jag o mamma slog typ vad om det...och jag vann (extra lycklig??)

Några nyinköpta saker:


massor och massor av nageldesign stickers :P

och min nya älskling.......



den glittrar så mycket....kunde helt enkelt inte slita mina ögon ifrån den i affären.... you know what they say: Diamonds are a girls bestfriend ;)

Puss

2011-05-09
 21:27:57

Phew

Bloggen. är. räddad.

Det. har. tagit. tid.

Bloggar. sen

Puss.

2011-05-08
 20:37:07

Det är inte lätt att äta etiskt rätt

Imorgon är jag vegan i 5 dagar (mamma orkade inte längre :P ) Och det är redan svårt haha (trots att jag börjar imorn-jobbigt att planera...), inga mejeriprodukter eller kött. Jag kan inte ens äta margarin på mackan för det innehåller skummjölkspulver -_-
Haha kan typ inte äta nåt, inte ens vegetariska skollunchen :/

Puss

2011-05-07
 19:28:14

If only you were here

Hej! Sitter vid middagsbordet här på landet med mormor och morfar. Jag och mamma försöker berätta för morfar om internet men han e fett skeptisk och fattar ingenting :/ Imorse åkte vi ut till landet för att begrava Kira. Jag har letat och letat efter ett bra ställe att begrava henne. Ett fridfullt, lite avskildt, vackert ställe. Tillslut hittade jag och mamma ett ställe vid flaggstången. När vi hittade stället så grävde vi bort en myrstack som var vid platsen och sen släpade vi stenar fram och tillbaka från badberget för att göra det fint och ersätta stället som myrstacken låg. Imorgon ska vi begrava henne och jag ska plocka massa fina blommor. Jag älskar henne så mycket. Hon förtjänar världens finaste begravning. Puss Melica
2011-05-06
 23:03:28

Livets lotteri

Hej!
Sitter här med Anja och har precis sett två avsnitt av kvinnornas hemliga liv, och den sista vi såg handlade om polygami. Det var bland det mest störda jag sett i hela mitt liv!! Varför gör USA INGENTING för att stoppa det här??
Vi började prata om hur lyckligt lottade vi var att ha blivit födda i Sverige när det bara är 0.08% att födas här... så då gick vi in på livetslotteri.se... Om jag föddes igen så skulle jag ha blivit född i Nord Korea. Tack och lov att jag bor här. Anja skulle ha blivit född i Kongo..... yep, vi känner oss rätt tacksamma just nu.
Puss
och ANJAAAAAAA
2011-05-06
 10:21:50

Waited for me

Det är sol för första gången på några dagar. Jag har bara 2 lektioner idag, Bild o ch idrott, värsta laidback dagen :p Efter skolan ska jag på ansiktsbehandling vilket kommer vara nice ;) :P behövs efter en sådan här jobbig vecka.

Igår åkte jag efetr skolan till mormoroch morfar. Det är typterapi att vara där :P Men asså dagen var tillräckligt hemsk (förutom 100% på franska nationella läsförståelse :D! ) sen när jag skulle ta bussen så piper inte maskinen o då inser jag att jag har tappat mitt bussskort. Så fick jag planka mig hela vägen till Sollentuna men det gick bra-lättare än vad jag trodde...... :p

Aja nu måste jag sätta påkläder o sånt för jag börjar om 20 min!

Puss

2011-05-06
 00:06:42

The world is cruel but it is still beautiful.

2011-05-04
 20:31:53

I probably just made it up, but why would I do that?

Hej!

Nu ska jag skriva lite för att verka var en sådan här lagom bra "bloggerska". Men egentligen är det inget nytt. Idag började vi med NO och jag inser nu att snart är tiden inne-SNART ÄR DET SOMMARLOV OCH JAG ÄR UT UR GRUNDSKOLAN FÖR ALLLLLLLLLLLLTID!!!!!!!!!!!!!!! wooohooo jag börjar fira redan nu, på engelskan (lektionen jag hatar mest av alla) så blev jag faktiskt tårögd. Tårögd. Inte för jag var ledsen eller så, men bara för jag var så otroligt lycklig att veta att det inte var så många fler engelska lektioner kvar och att jag snart inte behövde gå på en enda hemspråkslektion för resten av mitt liv!!!! :D :D :D

Efter var det höjdhopp och jag sög men det gjorde inte så mycket bara att det var lite smått pinsamt.... Efter (äcklig) lunch var det Svenska och-nej jag ska inte döpa dikten så. Nej. Aldrig ska man kunna säga det :p Den ska, och ska alltid förbli, namnlös XD

Sen var det Franska läsförståelse Nationella. Modrade sönder på sista texten men fick alla rätt på den så det var ju tydligen worth the effort.

Efter var det en lång SO lektion och sen slutade jag- kom hem och har säkert dödat alla grannar (iaf sprängt deras trumhinnor) med min sång One Night Only från Dreamgirls som jag ska sjunga för musikläraren nästa måndag. stackars grannar :'(


vet inte varför den är 7 minuter lång och fylld med 4 min tystnad......

AWKWARD..... big baby hahahaha lol, och jag måste sjunga det. pinsam text..:P Men jag har övat som en galning- jag har gjort det hela eftermiddagen. yeah good luck to me. -__- not

Nu ska jag repetera lite matte för nationella imorn :)

ok ingen smiley på det.


Puss






2011-05-03
 21:40:44

Walross

Haha behövde bara lägga upp den här eftersom jag älskade valros och Panese scenen och slutet var ju rätt så bra;)

 

Puss

2011-05-03
 20:12:16

If everything goes as planned then this is just a few of the things I will do this summer




GREEEEEEEEEEEEEEEKLAND




Frankrike, badstranden och hotellet <3



gummiring <3


Anjas landställe  (haha the stone table från Narnia:P)




bad :D



läsning mitt i natten i ladan :)



jordgubbar !!



motorbåt :D


äta ute ;)



midsommar :P



essinge bryggorna :)



SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

If you do indeed believe that things couldn't get any worse, then only better times lie ahead.

Puss





2011-05-03
 12:40:14

Sommarplåga?



Så vad tycker ni, 2011s sommarplåga??

Puss

2011-05-02
 18:00:01

I want a pygmy marmoset!!








Fett söta eller hur??

Puss

2011-05-01
 20:24:52

I'll keep dancing on my own, but atleast I'll do it in style..




Idag så köpte mamma mig min balklänning, åh hon är världens snällaste!! Den är jättefin men jag ska inte visa den nu, det blir lite secret.... jag avslöjar dock att den är svart, och har halterneck :)

Nu måste jag bara ha ett par riktigt awesome killer-heels och nån snygg kavaljer ;) lol 

Puss